Joves de diferents punts de la costa catalana es van apropar a la festa.

 

Aquest dilluns 10 d’agost, l’Associació de Joves de Cubelles va reunir unes tres-centes persones –la majoria d’entre 14 i 20 anys –de Cubelles, Cunit, Sitges i Barcelona ciutat a la segona edició de la Water War. La festa va tenir un espai per la canalla i més tard una festa amb tres DJ’s per la joventut.

Es va reservar la tarda del dilluns de la festa de l’aigua per la canalla. L’AJC va preparar tallers d’aigua per lluitar contra la calor de l’agost. A més, es van pintar les cares dels més petits per donar color a l’acte i a les cares dels nens. Amb plastilina, van fer d’escultors i es van emportar les seves obres a casa de record.

El sol se’n va anar i va donar pas als joves de la zona. A partir de dos quarts d’onze de la nit, va començar el concurs WaterWarBall. Aquesta competició consistia a endinsar-se en una guerra d’aigua en parelles. A la pista hi havia obstacles on els participants podien amagar-se. El primer premi, un sopar per dues persones al bar El Peixet, va ser per en Matías Yorlano i en Facundo Godoy.

Paral·lelament, tres DJ’s donaven ritme a la nit. La festa va començar a les mans del DJ de la discoteca La Costa, Samu Vaos. Tot seguit Alejandro Carrasco i Adelin van animar al públic. Entre els tres, van fer cantar als centenars de joves i gaudir de, com va dir l’Andrea, de 17 anys, “una de les millors festes de Cubelles de tot l’any”. Tret d’algunes baralles d’un petit sector del públic, la festa va ser un gran èxit.

Deja un comentario