L’últim cap de setmana d’agost, alguns joves de l’AJC vam visitar Altron acompanyats de les gitanes de l’ABPC i l’alcaldessa Mònica Miquel.
Abans d’arribar, vam parar a Sort per comprar un número de loteria a la Brúixa d’Or.

Aquests dos dies eren els últims de la Festa Major del poble i les gitanes van ser convidades a fer un ball el qual va tenir èxit. Els membres de l’associació vam poder gaudir de les festes tan amb el ball de les gitanes com amb els del poble convidat que van actuar abans. Després de les exhibicions, va haver-hi una festa, primer amb un cantant en directe i després amb un DJ. Abans, però, ens va sorprendre una forta pluja.

El dia següent, diumenge, pel matí, va haver-hi una missa de festa major en la qual van participar dos cubellencs, Robert Monzonis i Ramon Gómez, tocant el sac de gemecs. Tot seguit, hi va haver un dinar popular que alguns membres de l’AJC van ajudar a preparar.

Vam explorar per la zona, vam compartir un gran cap de setmana amb la gent del poble i amb cubellencs i cubellenques entre la natura.

Volem agraïr al poble d’Altron per convidar-nos, a la Maite Martínez i al Ramon Gómez per acollir-nos als joves de l’associació i al Jesús Colet Pons per cedir-nos la fotografia amb la Brúixa d’Or.

Mireia Soler

 

Deja un comentario